Welkom bij Taffe, het online aanbod van industriële tafels & Vintage tafels.  Alle tafels kunnen op gewenste maat gemaakt worden met hout naar keuze. Oud hout, eiken of wagonplanken tafelbladen met stalen of gietijzeren onderstellen. Er is veel keuze voor een industriële tafel, eettafel, vergadertafel, bureau of restaurant tafel. Voor een tafel naar wens kunt u het online aanbod bekijken in de webshop.

In de werkplaats van Taffe in Haarlem wordt er gehamerd, gelast en geslepen om stijlvolle ontwerpen tafels te maken. Alle tafels worden op ambachtelijke wijze met de hand geproduceerd. Er zijn talloze opties wat betreft, maten, hout type en kleur tinten. Staalbewerking is de passie en ziet ziet u terug in het werk.

Taffe is geïnspireerd door vintage werktuigen en oude industriële fabrieksmachines, gietijzeren machine onderstellen en machine tandwielen.

Deze inspiratie wordt terug gebracht in de ontwerpen van de industriële tafel modellen.

Elke tafel kan naar gewenste maat gemaakt worden en met hout naar keuze. Omdat de industriële tafels gericht naar de wensen worden gemaakt kan er garantie worden gegeven aan een uniek eindproduct, een tafel naar wens waaraan geleefd kan worden.

 

  taffe-passie808080