Wagondelen.

 

De wagondelen zijn afkomstig uit oude treinwagons van treinen uit Frankrijk, deze planken worden licht afgeschaafd waardoor de donkere delen mooi naar voren komen. De wagondelen kunnen in verschillende manier behandelt worden, zoals gelakt of in de houtolie.

Grenen.

 

Het grenen hout heeft een breedte van 22cm en een dikte van 2 of 5cm Het kan afgelakt worden of in houtolie de worden gezet, maar ook kan er gekozen worden voor verschillende donkertinten.

 Eiken

 

Het eiken hout kan geleverd worden tot elke gewenste dikte en heeft een breedte van 25cm. Voor het eiken kan gekozen worden van veel tot minder knoesten en heeft ook verschillende behandeling mogelijkheden. Het kan afgelakt worden of in houtolie de worden gezet, maar ook kan er gekozen worden voor verschillende donkertinten zoals het grenen.

 

Robuusteiken

 

Het robuuste eikenhout kan geleverd worden tot elke gewenste dikte en heeft een breedte van 25cm. Het robuuste eiken heeft zware knoesten en kleurverschil in het hout. Het kan afgelakt worden of in houtolie de worden gezet, maar ook kan er gekozen worden voor verschillende donkertinten zoals het grenen.